Skip to content

Ich wil kaarte!

Informatie euver de verkoup.

Sjtart veurverkoup op

    15 november 2024

Spesjaal veur de toesjouwers die gebroek make van eine rolsjtool, kinne veer ein beperk aantal plaatse op de eerste riej reservere.
Es geer dao gebroek van wilt make (eventueel same mit eine begeleider), dan kint geer det aangaeve in ‘t vak “opmerkingen”.

Toneelvereniging Kunst en Vermaak is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: www.kunstenvermaakposterholt.nl, Tel: 06-58875383. De Functionaris Gegevensbescherming van Toneelvereniging Kunst en Vermaak is te bereiken via info@kunstenvermaakposterholt.nl
Toneelvereniging Kunst en Vermaak verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Persoonsgegevens die wij verwerken zijn: Voor- en achternaam, Adresgegevens, Telefoonnummer, E-mailadres.
Wij verwerken uw persoonsgegevens om goederen en diensten aan u te kunnen verstrekken. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 2 maanden. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Wij nemen maatregelen om misbruik en onbevoegde toegang tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@kunstenvermaakposterholt.nl.